Бях настанена на задължително лечение след като с мен блудства мъж…


Консултацията е част от проект „Отворени умове“, осъществяван от сдружение „Общество Адаптация“ в рамките на Програма за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, договор № 14/30.01.2014 г.

Въпрос:

Проблем:
Здравейте, бях настанена на задължително лечение след като с мен блудства мъж и събраха „доказателства“, че съм вдигала скандали. Сега, когато реша да кажа нещо ме заплашват с психиатрия, съседите ми са разбрали от някъде за настаняването.
Може ли да се запознаете с делото ми тъй като не бях и не съм опасна за себе си и околните, по-скоро аз имам нужда от охрана, но нямам средства за такава.
Търся психолози, които да ми помогнат.

Предприети действия:
Свързах се с БЦНП и те ме насочиха към вас.

Семейство:

Приятели:

Решаващи моменти:

Работа:
Работила съм като мениджър,икономист търговия,продавач разбирах се с колегите си.В момента не работя.

Очаквания:
Юрист да се запознае с делото ми и ако е нарушен закона да ми помогне да си потърся правата в съда.
Прочетох следният анализ и колегите ви от БЦНП ме насочиха към вас.

 

Отговор:

Здравейте,

В рамките на проект „Отворени умове”, осъществяван от Сдружение „Общество Адаптация”, Вие имате възможност да получите безплатни консултации с юрист по повод вашия казус. Тъй като консултациите се осъществяват след предварително записване, можете да заявите желанието си за провеждане на такава консултация на тел. 02 983 60 23. Консултациите се провеждат от адв. Анета Генова на адрес: София, ул. „Цар Симеон” №13

Психологическа помощ без заплащане (или срещу минимално заплащане) бихте могла да получите от стажант-психолози и социални работници в някой от центровете за психиатрично консултиране и психотерапия (Аналитика, Адаптация и Динамика и други), но също така и към програмата за консултиране на Фондация „Асоциция Анимус“.

С уважение,

д-р Сотиров

Оставете коментар


* Името, Имейла и Коментар са задължителни
*
Поддръжа се от Студио Кипо