2 Отговора

25.10.2019 г.

Вашият коментарИзключителен тежък казус в едно малко място в Норвегия. Случая е вече официално оповестен в локалните медии, но въпреки всичко аз ще се въздържа от подробости,факти и имена. Само ще подчертая че познавам детето. 15 годишно момче със сменен химично, не оперативно пол. Иначе родено момиче. Зверски пребито с опасност за живота. От баща си. Откарано по спешност с хеликтоптер до Осло. Преди 10 дни е случката. След разпити бащата е признал че е изнасилвал детето си преди да навърши 14. Точно годините когато аз видях за пръв път това дете още момиче. Много беше странно, трудно за комуникация. Но не ми и през ум не ми е минавало че може да е жертва на нещо такова.. Кой знае какво чудо е преживяло в къщи. В дена на инциедента , майакат е завързана от бащата със свински опашки и заключена в една от спалните докато бащата заявява че отива да убие детето си. Майкат успява да привлече вниманието на комшиите с крясъци и слиза някак си по аварийна стълба отвън на къщата..И намира детето си безжизнено…Останалото вече го казах. Ужасна семейна трагедия. И сега да попитам.А КЪДЕ МАМКА ВИ БЯХТЕ БЕ БАРНЕВЕРН ТИЯ ГОДИНИ ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ НА ТОВА ДЕТЕ И НА СЕМЕЙСТВОТО МУ. Детето е живо, но в критично състояние. Не е използвано оръжие при нараняването му.Нека се помолим за това дете да оцелее! Моля ви!

Димитър Желев

25.10.2019 г.

Вижте какво, не мога да Ви изгледам дори до края. Не мога да приема някакви световно неизвестни, избягали от живота, напълно неадекватни и потресаващо невежи хора да дават наклон на живота на детето ми. Вие не знаете сами как да живеете собствения си живот, нямате познанието откъде идвате, накъде отивате, какъв е смисълът да сте тук, какъв трябва да бъде човекът според божествения за него замисъл. Не знаете и нямате представа от понятията страсти и добродетели, какво включват те и колко важна е борбата срещу първите и за придобиването на вторите. Абсолютно слепи духовно сте, макар и с отворени физически зеници, напълно мъртви сте, макар и да се имате за живи. Свели сте сексуалността до най-важното и значимо стъпало от развитието на даден човек, което Ви прави по-долни и низши твари от животните, които не разсъждават и не търкалят такива теми в главите си. Чували ли сте за християнски ценности, включващи в себе си една много висока и ценена от Господ добродетел – целомъдрието?! Чували ли сте за Пресветата Божия Майка и за примера, който Тя ни е оставила?! За гнусотата от блудния грях в лицето на Бога и нормалните хора, за падението, което са предизвикали тези пороци по отношение на цели народи? За съдбата, която очаква развратителите на този свят, които погубват най-младите и невинни цветове на обществото ни?

Извинете ме, но Вие в този си вид и облик трябва да се скриете и да посипете главите си с пепел, защото вършите безумни неща. Напълно сте демонизирали целия си живот и искате да пренесете това върху младите, да превърнете земята ни в Содом и Гомор. Не, няма как да стане, защото просто, ако не се откажете доброволно, ще го направите силом. Обещаваме Ви!!! Няма как да стане реалност никое от безумията, които проповядвате, защото, докато има Православие, ще има и български народ!
Силно Ви препоръчвам да напуснете страната, за да се чувствате спокойни и сигурни!

Оставете коментар


* Името, Имейла и Коментар са задължителни
*
Поддръжа се от Студио Кипо