Терапевтична група за хора, които срещат трудности в общуването

 

Започва сформирането на група за хора със затруднения в общуването. Групата ще предостави възможност участниците да работят върху свои състояния, като напрежения по време на разговор, отказ от общуване, страх от отхвърляне, несигурност, трудност в инициирането на разговор, трудност в поддържането на диалог.

Подходът на работа включва обсъждане на проблеми, преживявания, сънища, асоциации, събития, чувства. Ще бъдат изследвани аспекти от човешките отношения, които имат пряка връзка със заявения проблем. Работата в група се основава на принципа на спазване на поверителност. В хода на работата всеки участник от групата ще може свободно да изрази и сподели своя опит, определяйки степента на активност в различните групови срещи.

Груповите срещи ще започнат от месец декември, 2015 г. и ще продължат до месец май 2016 г. Продължителността на една групова среща е 1 час и 30 минути. Срещите ще се провеждат всеки понеделник от 18.30 ч. до 20.00 ч. в Адаптация.

Преди включването на участник в групата, е необходимо провеждането на две предварителни срещи – интервю, в които участникът ще се запознае с водещите и ще може да постави свои въпроси и коментари. Предварителните срещи не са заплатени.

За повече информация можете да се свържете с нас:

Димитър Германов – 0888 569 345

Светлана Благоева – 0888 381 066

Или да ни изпратите имейл:

dgermanov@hotmail.com

svetlana_petkova@hotmail.com

Оставете коментар


* Името, Имейла и Коментар са задължителни
*
Поддръжа се от Студио Кипо