Предстоящо събитие: Лекция „Тайната сила на жената“

Това не е просто една поредна лекция за това „как да създадем щастливо семейство като си намерим подходящ партньор“. Това е моят споделен опит за това как успях да запазя собственото си семейство, за моите търсения за същността на семейството и ролята на жената в него.
Аз съм съвсем обикновена жена и живеех един съвсем нормален живот. Семейство, деца – рутинните грижи. Но за няколко години животът ми се промени – катастрофи, болници и смъртта, която отнемаше любимите ми хора един след друг, без възраст и ред. Обвинявах другите и времето за всичко, което ми се случваше, но това обвинение се прехвърли върху най-близките ми и те станаха част от моето нещастие.
Започнах да търся истината за смисъла на живота, за смъртта и така срещнах моя духовен учител. Той ми разкри един нов свят, който ми даде отговори на всичките ми въпроси, свят, в който можем да живеем без страх, агресия, свят на щастие, хармония и любов.
Но най-важното което ми разкри е, че доброто в този свят има женска енергия. Женската енергия е най-прекрасната форма на божествената любов вътре в нас. От жената зависи всичко – благоденствие, просперитет, щастието и успехите на децата ѝ, на мъжа ѝ, духовното развитие на семейството ѝ, и на света около нея. Жената е много могъща, стига да има знанието как да го направи.
Частици от това знание ще се опитам да Ви предам на тази лекция: каква е разликата между мъжа и жената и кой как възприема света на другия, коя е тайната сила на жената.
Заповядайте на 14.12.2013г. от 17.30 – 20.30 часа, на ул. Княз Борис I 73, вход 20лв.
Телефон за връзка: 0988951225, 0997961594, Ана Димитрова
0897 933 883, Живка Тодорова

Оставете коментар


* Името, Имейла и Коментар са задължителни
*
Поддръжа се от Студио Кипо