Дарителска кампания „За по-добро психично здраве“

Сдружение „Приятели на хора в неравностойно положение“ Ви кани да се присъедините към благотворителната инициатива „За по-добро психично здраве“ чрез закупуване на новогодишни картички.

Дейността на сдружението е насочена към подпомагане на хората с психични увреждания. Основната цел на сдружението е да работи за промяна на  негативното обществено мнение, чрез осъзнаване на обстоятелството, че всеки един от нас може да се окаже в това положение и че винаги има изход, стига да бъде оказана необходимата помощ.

Една от идеите на „Приятели на хора в неравностойно положение“ е да издаде Наръчник за хората с психични проблеми и техните близки. Закупувайки новогодишни картички, нарисувани от пациенти на различни психиатрични заведения, Вие дарявате 1 лев за създаването на такъв наръчник за всички хора с психични проблеми, които се притесняват да потърсят помощ. В него ще бъде предоставена богата информация за съществуващите медицински и социални услуги, както и информация за пътя на пациента с психични проблеми през различните медицински нива и институции. Участвайки в кампанията, Вие ставате съмишленик в борбата срещу психиатричната стигма и помагате на хора, които незаслужено са отхвърлени от обществото.

При закупуването на картичките се издава дарителско свидетелство.

За контакти и поръчки:

Сдружение “Приятели на хора в неравностойно положение”
Teл.: 02/9172966, факс: 02/9172970
e-mail: rada.atanassova@bulgariatrans.com
Радка Атанасова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Оставете коментар


* Името, Имейла и Коментар са задължителни
*
Поддръжа се от Студио Кипо