Go to footer

групи за взаимопомощ

Тук можете да споделите своя личен опит в справянето с проблеми с Вашето индивидуално психично здраве, да получите и дадете подкрепа или съвет от други посетители на форума.

групи за взаимопомощ

Мнениеот rumen » 16 Мар 2016, 12:21

Здравейте,
Благодаря на всички които ще откликнат на този текст. Брат съм на младо момиче от Пловдив с шизофрения. Заболяването се отключи преди няколко години. въпреки различни терапии то е трудно за овладяване. Аз самият съм лекар от 15 години в чужбина и знам колко е коварно и трудно се поддава такова заболяване на терапия. Бих искал да знам дали случайно някой знае за съществуването на групи за взаимопомощ в България за близки и семейства на такива патиенти. Семействата винаги са подложени на голям стрес и имат нужда от помощ и обикновено хора в сходна ситуация могат много да си помогнат. Ако някой знае за нещо подобно в Пловдив, София, дори и другаде в България или ако има и хора с подобни проблеми ще се радвам да откликнат на призива. Ако знаете и за някакви места където да се получи информация също ще ви бъда благодарен. Благодаря ви и успех на всички.
rumen
 
Мнения: 2
Регистриран на: 16 Мар 2016, 11:48


Re: групи за взаимопомощ

Мнениеот Tamara » 02 Апр 2017, 14:00

Здравейте, вижте в адаптация—център за психично здраве в София. Предлагат веднъж седмично групова терапия, а цената е 20 лв. Има и телефон за връзка, към описанието. Желая ви много успехи! :D
Tamara
 
Мнения: 2
Регистриран на: 02 Апр 2017, 12:40


Re: групи за взаимопомощ

Мнениеот Tsukiyomi1 » 13 Юни 2017, 10:53

Again, I found a wise solution to this problem.
Tsukiyomi1
 
Мнения: 2
Регистриран на: 13 Юни 2017, 05:59


Назад към Начало форум


Назад към ЛИЧЕН ОПИТКой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта