от iliander » 06 Юли 2017, 15:03
Здравейте,психиатри!
Искам да Ви,кажа,че доктор Иван Димитров Ников разби живота ми с фалшивите си диагнози.
Искам да го попитам,нима циганите не боледуват от психични болести.Защо доктор Иван Димитров Ников не се занимава с раждаемоста между циганите и емигрантите от Сирия и Азия?
Такъв,човек може да обърне живота Ви на 180 градуса!
Аз съм българин завършил МАтематическа гимназия с Много добър успех, 5.07!
Психиатрите в България са нагли и арогантни хора,желаещи бързо издигане и забогатяване.
85% от психиатричните диагнози са фалшиви в България.
Параноя?!!Това е лесно обяснимо ,чуждата инвазия на араби и цигани ни принуждава да бъдем ксенофоби,ако искаме да оцелеем!
Шизофрения!?!Да,политиците са цинични и корумпирани,вдигат ни цените всяко тримесечие.Не е нужно да сте завъшили Математическа гимназия с Много добър успех,зада пресметните,че политиците ни мамят,а психиаtрите обслужват чужди-НЕБЪЛГАРСКИ интереси.
ПСихиатрията в България е репресивен апарат имащ за цел да унижи човешкото достойнство на българите,защото живеят в най-мизерната икономика на Европа.
Отрицателния прираст на населението също рефлектира върху здравето на българина,на всеки седем погребения в България се пада по едно раждане или относителния приръст е -15 промила на 1000 българи от населението.До 2020 година българите ще са по-малко от 7 000 000.
Циганите раждат на 12 години и имат по 7-8 мангалчета в семейството си.
Психиатрите нехаят-търсят лесни пътища към пари и слава!
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!